Мъже в черно

Американска актриса Теса Томпсън, която играе главната роля, заяви пред РИА Новости кои са най-ценните й спомени.

Екшън-комедията „Men in Black – International” отново разказва за агенция, която контактува с извънземни цивилизации и предпазва от заплахите им жителите на Земята. Главните герои този път са опитният агент Х (Крис Хемсуърт) и новобранеца агент М (Теса Томпсън). Те ще трябва да спасят Земята, с помощта на супергеройски оръжия и изобретателност. Отново в техния арсенал се включва т.нар. „неуролайзър” – устройство, което създава светкавица и изтрива паметта на всички цивилни, които са влезли в контакт с извънземни.

По време на посещението си в Москва в рамките на промоционалното турне на филма, Томпсън сподели какво иска да запази в паметта си ако срещне агенти с „неуролайзър” в реалния живот:

„Имам брат и сестра, те са с 11 години по-млади от мен. И аз не бих искала да забравя времето, когато бяха много малки. Защото сега те са пораснали и напълно различни. Как лети времето лети!“, каза актрисата.

Нейният колега Крис Хемсуърт, който изпълнява главната мъжка роля във филма, беше солидарна с нея:

„Вероятно това е времето, прекарано с децата ми – петгодишните ми синове и седемгодишната ми дъщеря. Първо, вие защитавате всяка тяхна стъпка, но идва време в което ще бъдат напълно независими. Да искам да запазя спомена за тези три напълно различни малки личности. Така че, да, не бих искал да го забравя.”, сподели Хемсуърт.

„Струва ми се, че сега във въздуха има много нови и свежи идеи. Например, „Отмъстителите: Краят ”е, от една страна продължение на франчайз, но в същото време е нова история…Нашата цел е да накараме зрителите да продължават да ходят на кино, а ние да продължим да правим филми”, допълни актьорът.

предишна статияКейт Бланшет обича да „рециклира” външния си вид
следваща статияБългария върна на Турция ценни артефакти