Начало Любопитно Звездите, които бяха уволнени от собственото си тв шоу (СНИМКИ)

Звездите, които бяха уволнени от собственото си тв шоу (СНИМКИ)

3155
Сподели
Въпреки че шоуто на Роузан бе спряно, след като тя публикува расистки съобщения на 29 май в туитър, може би е време именно в този момент да

Въпреки че шоуто на Роузан бе спряно, след като тя публикува расистки съобщения на 29 май в туитър, може би е време именно в този момент да си направим равносметка и да си припомним дали има и други такива скандални случаи, в които се е наложило да се сбогуваме с главния герой на нашето любимо шоу, без това събитие да е свързано със сюжетната линия, пише Cinefish. Колкото и да не ви се вярва, тези случаи да доста повече, отколкото си представяте.

Смъртоносно оръжие

Смъртоносно оръжие

Клейн Крауфорд може би успя да възроди ролята на Мартин Ригс в „Смъртоносното оръжие, но няма да се върне в третия сезон на сериала. От продуцентската компания  не са подновили договора му си след сведенията за неговото непристойно поведение на снимачната площадка. Преди да бъде уволнен от шоуто, Крауфорд пусна дълго извинение чрез социалните си мрежи. Шон Уилям Скот ще замени Крауфорд в главната роля в предстоящия сезон, като ще играе брата на Мартин Ригс. – Джосеф Лонго.

Къща от карти

Къща от карти

Този сериал спечели на Кевин Спейси Златен Глобус през 2015 г. след като години наред играеше така вдъхновяващо безскрупулния политик Франк Ундърууд. След скандала тази година, той беше освободен от сериала, заради обвинения в сексуално посегателство на малолетни. Негови представители заявиха, че той ще се оттегли от професията за определено време, като ще потърси лечение за необуздания си нрав. Неговата партньорка в сериала Робин Райт ще бъде централен образ в предстоящия шести и последен сезон.

Престъпни намерения

Престъпни намерения

Томас Гибсън беше главна част от този сериал цели десет години. Той се превъплъти в образа на Арън Хочнър във всичките му сезони, докато през 2016 г. бе освободен от продуцентската компания на шоуто. Според слуховете причината е в честите и непримирими кавги със сценариста Върджил Уилямс.

Свежият принц от Бел Еър

Свежият принц от Бел Еър

Джанет Хюбърт Уитън е първата актриса, която влиза в ролята на леля Вив в култовия ситком от 90-те. Само че през 1993 г. тихомълком тя е заменена от Дафне Максуел Рийд. Няколко десетилетия по-късно все още се обсъжда, че вече супер влиятелното семейство на Уил Смит стои зад нейното неаргументирано и подмолно освобождаване, заради лични свади.

Двама мъже и половина

Двама мъже и половина

Чарли Шийн се присъединява към това култово шоу през 2003 г., изигравайки Чарли Харпър в компанията на супер забавния си колега Джон Крайер. Актьорът доста години съсредоточава кариерата си около този сериал, а последният епизод с негово участие е излъчен през 2011 г., след като му се налага да се пребори с наркотичната си зависимост и след като спречкванията му с продуцентите ескалират.

Transparent  

Двама мъже и половина

Джефри Тамбор, който изигра в този сериал образа на харизматичната Маура Феферман, стана първият актьор, който спечели Еми, превъплъщавайки се в транссексуален герой. След четири незабравими и успешни сезона, той е уволнен от продукцията на шоуто след шумно заявени обвинения в сексуален тормоз от страна на една от актрисите в шоуто, както и от личната му асистентка. Актьорът признава, че е преминал границата на приличното общуване, но напълно отхвърля обвиненията.

Three’s Company 

Three’s Company

Сюзън Самърс е изритана от този сериал от 80-те, в който участват Джон Ритър и Джойс Девит, след като цели пет години играе ролята на Криси Сноу. Според информацията, причината за загубата на тази главна роля е нейната непримиримост, що се отнася до повишаване на заплатата ѝ.

Офисът

Офисът

Докато мнозина смятаха, че „Офисът“ не може да съществува без Стийв Карел, ветеранът в комедийния жанр ясно е доказа, че в действителност по-скоро Стийв Карел може да съществува без „Офисът“. Много критици бяха скептични по този въпрос. През 2011 г., след седем сезона на шоуто, актьорът избра да не поднови договора си, което му позволи да се съсредоточи върху кино кариерата си, която пък на стари години се оказа процъфтяваща. Шоуто продължи още два сезона, а Карел направи грандиозно камео във финала на сериала.

Коментари