секс, еротика

Пълцоненният сексуален живот е свързан с прилаганите пози. О тях изживяванията денем или нощем могат да станат незабравими, съответно и любими.

Лястовица

Първата поза е „лястовица”. Тя е приемлива за пластичните жени, изглежда трудна, но всъщност е силно „конвертируема“ на шир и длъж из планетата, включително в международния, междуетническия и дори в междурасовия секс, защото удоволствието от нея е безкрайно – чак като морската шир. В тази полза майката природа е дала на мъжа ръководната роля, той определя ритъма.

Позата задейства много мускули, включително на задните части. При нея партньорката застава на ръце и крака с гръб към партньора. Той пък застава отзад на колене и прониква в жената, придържайки бедрата й. Тя може да повдига и да опъва един крак в зависимост от ритъма. Всъщност „лястовичката“ е добре известната задната поза. Наричат я още „кучешката поза“. Трудно е да я нарече удобна за жената, но яките усещания напълно компенсират физическите усилия. Изживяването може също да бъде изящно и пикантно.

Поза за любителките да управляват мъжете.

Слагате мъжа на края на леглото и сядате отгоре му с гръб към него. Това ще ви позволи не само да дирижирате ритъма, да контролирана дълбочината на проникването, но и да правите осморки с таза си. Освен това свободни ви остават ръцете, с които може да нагорещите до „точката на кипене“ било партньора, било себе си.

Страничната поза

Двамата се легнали странично, жената е с гръб към мъжа. Плюсът на това състояние е, че мъжката гордост прониква под ъгъл.

Поза са силни мъже

Ако партньорът ви е силен, легнете с гърдите на кревата или пък застане така върху гърба на футьойла. Мъжът път трябва да ви грабне за бедрата. Разкрачете се по-широко, можете и да се опреде с единия крак на пода.

Секс на стол

Първото условия за тази поза е здрав стол. В противен случай накрая може да се озовете в травматологията на някоя болница. Хубаво е седалищата част на стола да е мека или да сложите възглавница върху нея. Сгънете се върху нея ръце и крака и с гръб към партньора. Тази поза е удобна за аналния секс, открехваме неговите любители.

Хусарската поза

В изпълнението на жена тя е същата, като класическата, само дето мъжът и жената си разменят местата. За да пазите равновесие може да се държите за неговите рамене, а той за вашите крака.