зодиите

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо – съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Телец

Резултатът от Вашите усилия ще бъде доста скромен, ако не се откажете от традиционните си методи на постигане на желаното. Трябва да експериментирате и импровизирате, и само в такъв случай може да разчитате на някакви изключителни успехи. Не е желателно да използвате този ден за търсене на нови съюзници и приятели. Много лесно може да изпаднете в заблуда, а от това недоброжелателите биха се възползвали с удоволствие. Желателно е да се въздържате от развлечения, свързани с големи разходи: увличайки се в търсенето на силни усещания, рискувате да останете с дребни пари.

Близнаци

Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, практически опит, умение да отчитате важността на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното влечение и финансовата заинтересованост ще бъдат допълнителен стимул за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени конфликти с ръководството, партньорите и колегите, както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Рак

Забавлявате се с новия трик? Възможно е в главата Ви да витаят мисли за пътешествия или за приключения от друг характер. Ако е така, не жалете време за търсене на информация. Може да откриете сделка, отстъпка или друго предложение с ограничен срок на действие, което да Ви тласне напред. Много е важно сега да обръщате внимание на всички свои мисли, да ги „претегляте” и да се отнасяте към тях сериозно. Подсъзнанието Ви подсказва някои неща, и трябва да се вслушвате по-внимателно, отколкото го правите сега.

Лъв

Денят е благоприятен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи желание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете успехи, ако действате планирано. Днес сте изпълнени с енергия, много сте активни и може да поемете много и разнообразни задачи. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В личните отношения всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Дева

Прекрасно време за духовното Ви развитие и за поява на положителни емоции. Това, което ще Ви донесе най-голямо удовлетворение са заниманията, свързани с образование, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. Ако имате идея за пътуване или кратко пътешествие, реализирайте го. Съвместен бизнес и научни проекти ще Ви динесат изгода.

Везни

Денят ще Ви донесе неочаквана среща с човек, който някога Ви е бил много скъп. Сега може да оправите допуснатите преди време грешки или да направите признание, за които по-рано не сте могли да наберете смелост. Но не трябва да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че никога няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден трябва да приемате като повод за преосмисляне на миналото, а не като опит за връщането му. Денят е не лош за мероприятия, свързани с Вашата работа – презентации, семинари, конференции и специални изложби. Неформалното общуване с колегите може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион

Не трябва да се разделяте с тези, които обичате – както по принцип, така и в този ден в частност. Постарайте се да бъдете колкото се може по-близко до своя любим човек – не само физически, но и духовно. Просто да го прегърнете ще е недостатъчно.. Ще се наложи и да го разберете.

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. От сутринта ще се стремите да не стават действията Ви публично достояние. Не че няма да имате желание да споделите с приятели, но няма да започнете да разгласявате идеите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите чувства, впечатления , симпатии и преживявания. Не е изключена тайна любовна среща, или участие във финансова афера.

Козирог

Днес постоянно ще Ви се иска да давате съвети на своя любим човек. Те няма да са винаги уместни и ценни, но пък и Вие далеч не винаги ще разбирате това. Постарайте се да направите всичко възможно, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.

Водолей

Имате един ден, подходящ за флирт с помощта на електронни помощници: мобилен телефон, Интернет и даже микрофон, ако успеете да измислите, как да ги използвате за подобни цели. Днес техниката ще е най-добрият помощник и приятел, по пътя на личното щастие.

Риби

Атмосферата на деня подтиква към нестандартни решения. Но за да реализирате това или онова оригинално намерение, ще се наложи да се придържате към определена дисциплина, а е възможно да се наложи да пожертвате някои и други възможности. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл само ако се завърши до края на деня. Ако имате желание за развлечения, от рано се погрижете за техническата безопасност. Любовните отношения Ви обещават изненади, като не всички от тях ще са приятни, особено ако става дума за интимна близост.

предишна статияМаксимални температури между 28° и 33° на Великден
следваща статияЗа една от зодиите денят ще бъде изключително успешен