Начало Новини Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов присъства на тържествено събрание по...

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов присъства на тържествено събрание по случай 24 май в НСА "Васил Левски"

39
Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов присъства на тържествено събрание по случай 24 май в НСА "Васил Левски"

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов поздрави академичното ръководство, преподаватели и студенти на НСА „Васил Левски“ по време на тържествено събрание по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май. 

„Изключително се радвам, че в навечерието на този светъл празник съм сред Вас. Пожелавам на всички Вас упоритост и да продължим всичко това, което много поколения преди нас са създали“, заяви Стоян Андонов в Аула Максима на НСА „Васил Левски“.

Той връчи на ректора на висшето учебно заведение проф. Красимир Петков поздравителен адрес от министъра на младежта и спорта Георги Глушков. 

На церемонията бяха връчени дипломите на придобилите образователна степен „доктор“ и академичните длъжности „професор“ и „доцент“ в последната половин година. 

Заместник-министър Андонов се включи в шествието за поднасяне на цветя пред барелефа на Светите братя Кирил и Методий.

Стоян Андонов участва и в засаждане на дръвче в парка на НСА „Васил Левски“.