Бритни Спиърс
Бритни Спиърс

Върховният съд на Лос Анджелис забрани на бившия мениджър на Бритни Спиърс да общува с певицата и нейното семейство в продължение на 5 години, а също така да пише оскърбителни постове в интернет.

Съдията от Върховния съд на Ел Ей Бренда Пени взе това решение, след като изслуша показанията на мениджъра Сам Лютфи и бащата на Бритни Джеймс Спиърс, който контролира парите и делата на своята дъщеря в течение на 11 години.

Певицата и нейните адвокати обвиниха Сам Лютфи, че е подстрекавал почитателите на Бритни в социалните мрежи да критикуват тоталния контрол на Джеймс Спиърс над поп звездата. Те дори са използвали специален хаштаг за целта #FreeBritney.

В съда Джеймс Спиърс не отрече, че винаги е имал напрегнати отношения с дъщеря си. Но след това заяви, че Сам Лютфи е „хищник“, който през всичките тези години е преследвал семейството му.

По време на процеса подробно беше проучен акаунта на мениджъра в Туитър, който съдържа много постове, критикуващи Бритни и нейните близки роднини. Адвокатът на мениджъра се опитваше да докаже, че неговият клиент почти не е общувал с Бритни. В крайна сметка съдът не отсъди в негова полза.

Самата певица не присъства в съда и публично почти не коментираше делото.

предишна статияСледизборна равносметка
следваща статияОще един горещ ден