Начало Водещи Жена се оказа единствената пътничка на борда на самолет  от Шотландия до...

Жена се оказа единствената пътничка на борда на самолет  от Шотландия до Гърция

2364

Шотландка, която пътувала до Гърция, била единственият пътник в 189-местен самолет, пише Би Би Си.

Карън Грийв, писателка от Глазгоу, Югозападна Шотландия, разказва, че платила 60 долара за полета на авиокомпания Jet2.

„Екипажът пристигна – пилотът, първият офицер и стюардесите. И всички знаеха името ми. Всички дойдоха и казаха: „Здравей, Карън, как си? Всички се смееха и казваха, че съм на собствения си частен самолет“, споделя Карън.

https://www.youtube.com/watch?v=wHtEEsBoy8g

Тя едва успяла да не се разсмее, защото независимо дали самолетът е пълен или не, екипажът трябвало да обясни процедурите за безопасност преди излитането.

„Момичето стоеше, обясняваше всички тези неща и каза, че трябвало да го направи, защото това е правно изискване. Трябваше да направи всичко това пред мен, а аз бях единственият човек там. Не можех да спра да се смея. Просто се превивах от смях“, разказва Карън.

Полетът в неделя бил последният от Глазгоу за гръцкия остров Крит тази година.

Гърция

„Не е необичайно последният полет за сезона да има по-малко резервации от обикновено. Щастливи сме, че Карън се възползва от услугите за нашите ВИП пътници“, каза говорителка на Jet2. Полетът от Крит към Великобритания обаче бил „пълен с клиенти“.

По-късно Грийв публикува своя снимка, на която държи питие, заобиколена от редици с празни седалки. Макар да казва, че преживяването не можело да бъде по-приятно, Грийв споделя, че видяла много негативни реакции в интернет.

Мнозина се възмущавали, че транспортирането на един човек било „отвратително“ пилеене на пари, споделя Карън.

„Винаги ще има негативни коментари, нали? Има толкова много истории за лоши нискотарифни авиокомпании, но за първи път се появява положителна история. Защо хората трябва да я опорочават? Това е просто отвратително“, възмущава се Грийв.