Елтън Джон

Той е една от най-големите музикални звезди. С появата си наелектризира булевард „Кроазет“ преди дългоочакваната прожекция на „Rocketman“, биографичният филм посветен на него. След това седнал, той подпали пианото по време на филмовия фестивал в Кан.

Звездата на този фестивален дебют не е звезда от големия екран, а английски пианист, наречен Реджиналд Кенет Дуайт, по-известен като Елтън Джон, или по-скоро сър Елтън Херкулес Джон, една от най-големите икони на Поп музика от ХХ век. Всички ние сме си тананикали някое парче на екстравагантния музикант и ако е изненада реализацията на биографията му при живе – което е рядкост – неговият многостранен живот заслужава да бъде разказван на широката общественост.

Този четвъртък Елтън Джон се посвети на играта на фотосесия, особено в компанията на човека, който играе ролята му в „Rocketman“, актьорът Тарън Егъртън, известен ни от „Kingsman“. Типично в негов стил, с тюркоазено синьо яке и екстравагантни очила, Елтън Джон умножи позите пред фотографите за един от акцентите на този 72-и филмов фестивал в Кан.

предишна статияЩе се прави филм за младия Доналд Тръмп
следваща статияЗнаменитата Нацупена котка почина на 7-годишна възраст (СНИМКИ)