зодиак зодии

Овен
Много трудно ще можете днес да угодите на своя любим човек. Той ще иска от Вавс много, и на моменти даже практически невъзможното. Постарайте се да изпълните неговите изисквания: ако не всички, то поне колкото е възможно, за да можете след това с увереност да кажете:”Направих всичко, което мога”.

Телец

Вашият любим човек ще се отнася към Вас така, както се отнася към своите родители. Даже сега да е вежлив и внимателен, след няколко години и Вие може да станнете обект на раздразнение и даже от време на време на критики.Затова би трябвало днес да понаблюдавате отношенията в неговото семейство, и да си направите съответните изводи.

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден , годишнина от празник или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език . Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв

Не трябва прекалено дълго да размишлявате над въпроса, до колко сериозни и трудно разрешими са Вашите проблеми. С много трудности ще успеете да се справите, ако не губите време в съмнения, самосъжаление и празни разговори. Днес не е най-подходящия ден за съвместна дейност, но индивидуално може да работите твърде успешно. Може да се окаже, че имате планове, за реализацията на които няма да е жалко да се потрудите. Жизнената Ви енергия не остава незабелязана и към Вас ще се стремят хора, нуждаещи се от подкрепа.

Дева

Постъпките на Девите ще привличат вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите личности за деня. Това може много да Ви дразни, тъй като съвсем не сте имали намерение да ставате обект на сплетни, но едва ли ще успеете да повлияете на ситуацията, така че просто се дръжте достойно и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с желаещите за това: ярките личности винаги предизвикват интерес. За съжаление верроятността да срещнете съюзник, съмишленик, и даже просто интересен човек, не е особено голяма. По-добре предпочетете общуването със старите познати.

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион

Денят е напрегнат и сложен. Ще останете на саме със собствените си проблеми и никой няма да бърза да Ви предложи помощ и подкрепа.Отношението Ви към обкръжаващите ще става все по-критично и днес ще виждате чуждите слабости и недостатъци, а на достойнствата няма да обръщате внимание. Имайте предвид, че и на Вас гледат по същия начин. Не се учудвайте, ако малките Ви пропуски моментално станат достояние на всички. Това не е най-добрия ден за романтични срещи и запознанства. Да Ви се угоди и да бъдете зарадвани с нещо, ще е доста трудна работа.

Стрелец

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста сложно да се справи с тези задачи, които сте му поставили и за целта ще си потърси съдействие отвън. Ако по принцип не искате чуждите хора да са посветени във Вашите проблеми, трябва да се уговорите още сега.

Козирог

Ситуацията ще започне да се изяснява, ще имате и нова информация, но от това увереността Ви няма да се повиши. Време е да вземете важно решение, но Вие го протакате във времето, изпускайки по такъв начин най-благоприятния момент, ангажирани с други неща. Концентрирайте се и направете крачката, която може да промени значително живота Ви, а и живота на Вашите близки. Може да направите малки изненади на приятели и близки, като така ще успеете да ги зарадвате, а и да им дарите приятни емоции. Но пък няма да успеете да повдигнете собственото си настроение, а от това ще изпаднете в униние.

Водолей

Крайно време трябва да се вгледате в някои стари и ненужни привички, които все още имате. И какво възнамерявате да правите? И защо правите всичко това? Защо не се опитате да направите ? Не се осъждайте, защото не можете да се преродите за една нощ. Привичките се променят с времето , а и много често ни даряват с усещане за измамен комфорт. Но това не е основание, да не се опитвате да се промените…

Риби

Всички хора от време на време биват обхванати от безпокойство, особено когато им се струпват куп дребни грижи. Сега преживявате много повече, отколкото е нужно, но не бихте могли да се успокоите, докато не обсъдите с някого създалата се ситуация. Няма значение, за какво става въпрос: дали за здраве, или за проблеми на работа. Смело погледнете проблема в очите и решавайте.. Дошло е време за нови задачи, но няма да можете да присъпите към решаването им, докато не решите старите.

предишна статияДнес някой ще постигне много, в това число и излишни неща
следваща статияНиски температури и валежи от мокър сняг днес