Начало Любопитно Дуейн Джонсън-Скалата ще е легендарен хавайски крал

Дуейн Джонсън-Скалата ще е легендарен хавайски крал

730
Сподели
Дуейн Джонсън-Скалата

Мислите си, че Дуейн Джонсън не може да приема повече роли, покрай претоварения си график? Е, той винаги ще намери време за още нещо, особено ако става дума за мечтан проект, пише Cinefish. Некоронованият екшън крал на Холивуд ще играе хавайския крал Камехамеха във филм, чийто режисьор ще бъде Робърт Земекис, станал популярен по целия свят с трилогията „Завръщане в бъдещето“.

Самият Джонсън моли сценариста на „Смело сърце“ Рандал Уолъс да напише сценария за хавайския владетел. И ако се питате кой е Камехамеха, той всъщност е легендарен крал, обединил воюващите помежду си племена от островите на Хаваите и така изпълнява пророчеството, което го следва от неговото раждане.

Още докато се снима в хита „Мумията се завръща“, с който стартира актьорската му кариера, Джонсън споделя желанието си да изпълнява ролята на прочутия крал. Ето че това най-после ще се случи и той изпраща сценария на Земекис, който в крайна сметка се е съгласил да поеме режисурата. Комбинацията от звездата, заедно с прочутия сценарист и режисьор звучи повече от интригуващо и предизвика една от най-големите битки между студиата в Холивуд, спечелена от „Уорнър“.

Въпросът е обаче кога Джонсън ще намери време да участва в този филм, след всички роли, които му предстоят. По всичко личи, че снимките ще стартират най-рано през 2020 г., като дотогава той ще трябва да е приключил с продължението на „Джуманджи“, екшъна „Red Notice“ и комиксовия хит по DC „Black Adam“.

Коментари