Начало Любопитно Дуейн Джонсън-Скалата си спечели нов враг

Дуейн Джонсън-Скалата си спечели нов враг

2712
На снимката: Дуейн Джонсън - Скалата

Знаем, че Дуейн Джонсън все още не може да преглътне конфликта си с Вин Дизел, заради който заплашва повече да не участва в поредицата „Бързи и яростни“, пише Cinefish. Сега стана ясно, че той е обиден и на друг член от екипа, вманиачен по високите скорости – Тайриз Гибсън.

Враждата между двамата започва през септември 2017, когато е анонсирано, че Джонсън ще участва в страничен филм от поредицата, в който ще се подвизават неговия герой и този на Джейсън Стейтъм. Гибсън е изключително недоволен от решението на „Юнивърсал“ да подготвят новия екшън „Хобс и Шоу“, още повече, че Стейтъм се присъединява много по-късно към актьорския състав на поредицата, в сравнение с останалите от екипа. Той напада Джонсън в социалните мрежи и заплашва да не участва в следващите продължения.

„Много съм разочарован от поведението на Тайриз, с когото бяхме приятели от толкова години. Очевидно коментарите му се дължат на проблеми в личния му живот“, заяви в скорошно интервю Джонсън. Той допълни, че оттогава не се е чувал с Гибсън и не вижда смисъл да разговаря с него оттук нататък.

Междувременно подготовката по „Хобс и Шоу“ тече на пълни обороти, а премиерата се очаква през юли 2019 г. „Бързи и яростни 9“ пък трябва да излезе през 2020 г., а на режисьорския стол отново се завръща Джъстин Лин.

предишна статияБокс-офис класацията: „Хотел Трансилвания“ е номер 1
следваща статияПарижкото метро применува някои станции след победата на Франция