Начало Водещи Успешен ден за много от вас, една от зодиите трябва да реши...

Успешен ден за много от вас, една от зодиите трябва да реши лична драма

1735
Хороскоп

Хороскопът ви за 14 януари 2018г.

Овен
Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Телец

Денят е благоприятен за оправяне на партньорските взаимоотношения. Ако с Вашите съюзници не Ви свързват само чувства, но и общи цели, сътрудничеството ви ще има големи шансове за успех. Възможни са усложнения при опитите за свързване с хора от далече. За юридическа помощ по-добре се отнасяйте към онези, които добре познавате, които са Ви симпатични и не веднъж да Ви оказвали подобни услуги. Ако тръгвате на дълъг път, вземете мерки за опазване на здравето и поддържане на добро самочувствие.

Близнаци

Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, сега е най-подходящото време да започнете да си правите планове! Настроени сте да се съсредоточите върху отношенията със своя партньор и да действате неспирно, за да можете и двамата да се чувствате чудесно. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази възможност, възприемайте всичко като отсрочен отпуск и като нещо прекрасно, което ви очаква…

Рак

Да се затяга пояса още повече, не е много приятно, но пък колко хубаво ще бъде, ако имате запас от някакви заделени пари, когато Ви потрябват! Поставете си дългосрочни финансови цели , харчете по-малко, не правете излишни покупки и прекратете всякакви разходки с такси. Дори и да Ви се иска днес да се поглезите с някакви малки удобства, утре може да се почувствате от големи парични липси, така че ще е най-добре да се откажете от излишните неща поне за предстоящите двадесет и четири часа. В последствие ще бъдете много радостни и доволни от този факт.

Лъв

Днес ще се наложи да престъпите някои свои принципи, заради интереса и благото на своя любим човек. Няма да е лесно да направите това, но ако все пак успеете, може искрено да се радвате, че в живота Ви е влязла силна и истинска любов – такава, за която сте могли само да мечтаете.

Дева

Самота в тълпата – това е за Вас. Даже редом с любимия човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв начин да не показвате настроението си пред своя любим човек, защото може да реши, че всичко е заради него, и да се разстрои. А , в интерес на истината, няма никаква вина.

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Днес ще разберете, че за Вас в доста сложно от много време да поддържате топли отношения с Вашия любим човек. Много ще Ви се иска обезателно да го наругаете, да си изясните отношенията или просто да си повикате един на друг на воля. Може би наистина си заслужава?

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог

Всичко върви добре, и днешният ден ще Ви зарадва. Той е еднакво подходящ и за наови начинания, и за обичайни занимания. Важното е това, на което отделяте време, действително да Ви интересува. Може да се занимавате със спорт или физически труд – това ще е еднакво полезно и за самочувствието, и за настроението. Отношенията Ви с близките са добри, и спокойно може да говорите за всичко, без да се страхувате от неразбиране. Втората половина на деня ще Ви донесе неприятни сюрпризи от личен характер.

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

На Вашия любим човек днес ще се наложи, многократно да Ви повтаря някаква мисъл от начало до край, отново и отново, тъй като ще я смята за важна, а Вие – не. Много е важно това в крайна сметка да не го доведе до нервен срив, а Вас – до пълно неприемане на това, което Ви говори.

предишна статияОбилни снеговалежи и ниски температури
следваща статияАПИ: Пътищата са хлъзгави, шофирайте внимателно