зодиак

Овен
На Вашия любим човек днес няма да е достатъчно Вашата компания. Вие ще бъдете заети с някаква друга работа и няма да имате възможност да разговаряте с него толкова, колкото му е необходимо. Затова бъдете готови за обиди от различен характер и голямо неразбиране от негова страна.

Телец
През първата половина на деня нещата ще се подреждат много удачно. Това време е много подходящо за работа, изискваща съсредоточеност и повишено внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте отчети и баланси, и да правите финансови планове. Не биха минали зле и преговори, тъй като бихте успели да намерите неопровержими доказателства за своята правота. Втората половина на деня е значително по-малко плодотворно време, но пък много приятно. Звездите ще Ви поглезят с позитивни емоции и неочаквани радости. Възможни са срещи, които ще повдигнат настроението Ви.

Близнаци
Денят е подходящ за това, във Вашата колекция от разбити сърца, да се прибави още едно. Впрочем, звездите Ви съветват да преразгледате кандидатурата на онзи, който е претендент, да стане поредния експонат.: може би е достоен, с него да се отнасяте по друг начин?

Рак
За Вас този ден е доста успешен. Той открива възможности, за които до този момент сте могли само да мечтаете. Може да се окаже шанс да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над съперници и конкуренти, да затвърдите своите позиции на сегашното си място. Имайте предвид, че сега звездите очакват от Вас действия, и няма да имате време за размисли и съмнения. Много е важно, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде доста наситен, и Вие съвършено ще останете без сили, ако не попълните запасите си от енергия. Избягвайте неприятните разговори., които днес ще Ви действат особено угнетяващо.

Лъв
Ако някой Ви изпраща странни сигнали, това още не значи, че трябва да ги приемете. Възможно е да е добре да погледнете в ситуацията по на дълбоко, което би Ви помогнало да разберете, какво е послужило за причина за тези сигнали. Вероятно заслугата да не е Ваша, макар че се считате за център на Вселената. Един от начините до край да разберете ставащото, е просто да попитате за това своя събеседник, без да засягате неговите чувства и без да провокирате противопоставяне.

Дева
Най-добрият Ви приятел днес ще се окаже и най-добър помощник при решаване на любовните проблеми. Той ще Ви посъветва, ще Ви изслуша , и даже е напълно възможно, по някакъв начин да се опита да покаже на обекта на Вашите въздишки, чувствата Ви. Ако намирате последното за неуместно, най-добре ще бъде веднага да предупредите приятеля за това. За всеки случай…

Везни
Възможни са проблеми в общуването, а най-вероятни са разногласията при обсъждане на въпроси, отнасящи се до пари и ценни вещи. Развеждащите се съпрузи могат да се скарат завинаги, ако точно днес заговорят за подялбата на съвместно придобитото имущество. Ако се каните да прекарате този ден заедно с любимия човек, посветете времето на занимания, които да са увлекателни и за двамата. Безделието, даже и да е съвместно, се отразява много лошо на настроението и води до повишена раздразнителност, даже и до агресивност. В края на деня е възможно главоболие, а през нощта – безсъница.

Скорпион
Внимателно подбирайте партньорите си. Сред тях може да се окажат хора, които са в състояние да Ви навредят. Оставете настрана професионалните и личните амбиции през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и затова не се отчайвайте, ако нещо не се получи така, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на отношенията в работния колектив или в семейната среда, като нещата може да достигнат критична точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този момент са за предпочитане пред боя без правила. Бъдете внимателни, за да не би (ако се стигне до битка), в разгара на битката да издадете своите тайни.

Стрелец
Ако някой знак е известен със стремежа си към всичко ново, това е Вашия. В този момент, независимо дали вярвате или не, Вселената настоява, да опитате нещо ново в паричните работи. Ако си помисляте да заработите някакви пари допълнително, убедете се, че това занимание би Ви било интересно.При Вас ще се получи, като се имат предвид подкрепата на невероятното количество астрологически влияния.. Просто подайте знак на висшите сили, когато почувствате, че сте готови.

Козирог
Вашият любим човек днес ще поеме пълна отговорност за всяко Ваше действие или крачка. Съвсем ясно е, че може да направите така, че той да съжалява за това, ако се наложи да се срамува за някоя Ваша постъпка, но звездите съвсем не Ви препоръчват, да се държите по такъв начин. Нали пак ще се виждате?…

Водолей
Подходящ ден, за да се избавите от боклуците. Заслужава си да направите почистване не само на стените и шкафовете, но и ъгълчетата на собствената си душа. Не е изключено и върху нея да лежи някакъв товар, който отдавна е трябвало да свалите .

Риби
Предстои Ви успешен ден. Вашият любим човек ще бъде постоянно до Вас, когато се занимавате със своите работи, но това съвсем няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви позволи да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и защитено. Както никога.

предишна статияСтуден ден с тенденция към леко затопляне
следваща статияВажен ден за Девите, Рибите решават финансови проблеми