Бийбър, Круз

Певецът Джъстин Бийбър предизвика в Туитър Том Круз на битка в шампионата по бойни изкуства UFC, след което получи вълнуващо предложение за облог – ако загуби, Бийбър ще стане сциентолог.

Наскоро бе публикувано, че 56-годишният Круз сам изпълнява каскадите в екшън филмите си като „Мисията невъзможна“, „Джак Ричър“ или „Краят на утрешния ден“. Бийбър обаче не вярва в това.

„Искам да предизвикам Том Круз на битка в Осмоъгълника (арената на UFC). Том, ако не приемеш битката, тогава ти се страхуваш и това ще те преследва през целия ти живот. Кой иска да се обзаложи?“, пише певецът в Туитър.

Скоро след това последва отговор от известния нюйоркски комик Дан Ламорте. „Ако загубиш, ще трябва да станеш сциентолог“, пише той, обръщайки се към Бийбър.

Сциентологията е секта, към която принадлежи Круз. Тя е смятана за изключително опасна в редица европейски държави, включително Германия. Сциентологията причини раздори в семейството на Том Круз. Тя провали браковете му с католичките Никол Кидман и Кейти Холмс.

Организаторите на UFC са изразили готовност да организират битката.

предишна статияНа всеки километър
следваща статияБизнесмени слязоха от лъскави „Ламборгини”-та, за да яхнат рафтинг по Струма