Снимка: abc.es

Съпругът на американската певица Джесика Симпсън е основният виновник тя да спре да пие, защото я е подкрепил в желанието й да се откаже от опиатите. Това призна самата певица пред американски медии.

39-годишната певица похвали съпруга си, с когото са родители на три деца – Максуел на 7 г., Ейс на 6 г., и бебето Бърди, на 10 месеца, за това, че й е помогнал да се откаже от алкохола през 2017 г.

В своята биографична книга „Open book“ певицата обяснява, че съпругът й е страхотен, и когато тя решила да спре да пие, той я е подкрепил с думите: „Ще го направя с теб, скъпа“.

Наскоро певицата разкри, че като малка е била сексуално малтретирана, и за да притъпи лошите спомени и болката, се е обърнала към наркотици и алкохол. Джесика твърди, че за първи път е била малтретирана, когато е била на шест години, като „е споделяла легло с дъщерята на семеен приятел“. „Всичко започна с гъделичкате по гърба и преминаваше границите на благоприличието“, допълва Симпсън.

През 2017 г. обаче лекарите я предупреждават, че с този режим и с приема на опиати няма да издържи дълго, затова тя решава да ги спре.

Певицата привлече вниманието на обществеността към себе си, когато в края на ноември 2017 г. по време на парти, когато пада пияна в басейна на къщата си и получава тежка травма на коляното вследствие на удара в дъното на басейна.

предишна статияПринц Чарлз иска да посети Иран
следваща статияТейлър Суифт описа как се бори с хранителното си разстройство