Снимка: abc.es

Американската певица Джесика Симпсън разкри за сексуално насилие в детската си възраст, което я тласнало към наркотици и алкохол.

39-годишната блондинка има редица хитове в топ 10 на различни музикални класации във Великобритания, сред които „I Wanna Love You Forever“ и „With You“.

В откъс от новата си автобиография, публикуван в Пипъл, тя признава, че се самолекува от години, за да се справи с „травмата“.

„Убивах се с всякакви питиета и хапчета“, казва тя.

Симпсън се отказва от алкохола през ноември 2017 г., когато разбира, че „нещата се влошават“.

Сексуалната злоупотреба, която претърпяла, се случила, когато била на 6 години, когато споделяла легло с дъщерята на семеен приятел.

„Започна с гъделичкане на гърба ми и премина към неща, които бяха изключително неудобни“, пише тя. „Исках да кажа на родителите си. Аз бях жертвата, но някак се чувствах засрамена“.

Шест години по-късно тя събира смелост да каже на родителите си по време на пътуване с кола. Майка й реагирала, като плеснала по ръката на баща й и извикала: „Казах ти, че нещо се случва“.

„Татко следеше пътя и не каза нищо“, пише Симпсън. „Не останахме повече в къщата на приятелите на родителите ми, но също така никога не говорихме за това, което споделих“.

Симпсън стана известна като тийнейджърска поп звезда в края на 90-те, преди да участва в риалити поредицата на MTV „Newlyweds: Nick And Jessica“, заедно с бившия си съпруг Ник Лейси.

Сега тя е омъжена за бившата звезда по американски футбол Ерик Джонсън, от когото има три деца.

предишна статияЕвропа все по-застрашена от превръщане в пустиня
следваща статияЯсен ден с леко затопляне