зодиак

Овен

Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление , че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата – тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за сега заплахите няма да Ви засегнат.

Телец

Постарайте се, да избегнете конфликтните ситуации в семейния кръг и в романтичните отношения. Много често се налага човек да прави някакви компромиси, а днес може да е точно такъв ден. Колкото и много да са задачите, не се претоварвайте и мислете за здравето си. Най-добре ще бъде, ако употребите своята енергия за изследователска работа и откриване на някои нови научни истини.

Близнаци

На много от Вашите желания не е съдено да се сбъднат, но щедрата компенсация на звездите ще бъдат видимите промени към по-добро, в личния Ви живот. Ако сте влюбени, съсредоточете се на своите отношения с избраника. Нека подходът Ви към съществуващите проблеми бъде сериозен и сами ще се убедите, че те може да бъдат разрешени много бързо и за взаимно удоволствие. Ако пък сега сте в процес на търсене на своята „половинка”, трябва да активизирате действията си ! Потърсете помощ от приятели или използвайте съвременните технологии, но не стойте със скръстени ръце! Финансовите перспективи не са цветущи. Не само че няма да получите пари, но и тези, които имате, няма да бъдат похарчни по най-добрия начин. Не се отчайвайте! Късметът непременно ще Ви се усмихне, ако запазите доброто си настроение до вечерта.

Рак

Във всички близки отношения на общуване е ключът към успеха. Затова ако подозирате, че човекът, когото обичате, скрива своите истински чувства, не се колебайте нито минута , за да стигнете до същността им. Неговите сигнали и подсъзнателни намеци отвличат от истинските проблеми. Новата информация може да поиска от Вас корекция на очакванията, но това няма да повлияе на същността . Най-важното е, да дадете възможност на този човек да разбере, че винаги ще бъдете на негова страна.

Лъв

Днес ще имате уникалния шанс да се почувствате възрастна, зряла и силна личност, дори ако обичайната Ви представа за себе си е коренно противоположна на този образ. Половинката Ви ще бъде приятно изненадана от проявилите се нови качества. Постарайте се, да не ги загубите с течение на времето.

Дева

Днес за Вашия любим човек ще бъде изключително важно да знае, че наистина Ви е нужен и действително Ви е интересно да общувате с него на различни теми. Ако няма тази увереност, доста дълго ще се наложи да го извеждате от депресия след това.

Везни

От Вас се очаква доста много, и да сте в съответствие с очакванията, трябва да положите не малко усилия. Доколкото не искате да излъжете надеждите на своите близки, денят обещава да бъде много уморителен. Възможни са проблеми в общуването с делови партньори и хора, с които неотдавна сте правили общи планове. Това е много хубав ден за самостоятелно творчество и в решаването на много чисто практически проблеми ще успеете , ако нито Ви пречат, нито Ви дават съвети. Вечерта ще имате много интересно предложение, което си заслужава да приемете.

Скорпион

Имате компютър у дома, ала нещо пак не Ви достига? Звездите Ви съветват, да се заемете с включване на високоскоростен Интернет. Ако имате, постарайте се да си осигурите по-бърза връзка, а за това днешния ден е изключително подходящ. Само че след това се постарайте да не злоупотребвате с Мрежата, че може да Ви стовари неприятности с любимите хора…

Стрелец

Няма да успеете да насочите своята кипяща енергия в мирно русло. От време на време ще възникват конфликти с роднини и приятели, а малките разногласия бързо ще прерастват в сериозни спорове. Няма да успеете да изгладите острите ъгли, а единственото, което можете да направите е, да се откажете от обсъждането на всички проблеми, независимо колко на брой са те, а и колко са важни. Доверявайте се на своята интуиция повече, отколкото на съветите, получени от страни. Интуицията Ви е обострена и навреме ще Ви подскаже какво трябва да правите. Най-добре е да си харчите парите за покупки, предназначени за други хора.

Козирог

Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

Водолей

Това е благоприяте ден за всички, които се занимават с някаква (нова за себе си) работа. Именно днес ще успеете правилно да се разпоредите с всички свои ресурси, както и да намирате единствено верният изход от всяка сложна ситуация. Ще бъдете много възприемчиви към позитивните външни влияния и ще сте защитени от негативните, поради което ще се чувствате напълно комфортно. Денят ще е много подходящ за покупки, свързани с обзавеждане на жилището, и с въвеждане на ред в него. Във всичко, с което се занимавате, ще внасяте елемент на творчество, и затова всичко ще Ви изглежда увлекателно.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите , което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения си живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша… Раздразнителните познати са част от живота и затова ако някой показва характер, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на изграждане на нови отношения и поддържане отчасти на вече съществуващите. Това всъщност засяга не само Вашия личен живот, но и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, използвайки всичката си енергия, за да направите другите щастливи, оставяте малко, за да ощастливите себе си, а това вече не е добро…

предишна статияИдва очакваното затопляне на времето
следваща статияАктуална пътна обстановка