Начало България Денков: Цялата кампания на ГЕРБ се крепи на две лъжи за ПП

Денков: Цялата кампания на ГЕРБ се крепи на две лъжи за ПП

49
Николай Денков
Николай Денков
Снимка: архив

Кампанията на ГЕРБ се баща на две лъжи. Вярите, че не сме правили нищо и ни опитват да представят като тях. Но ние сме тук с друга цел – да направим България по-добра. Николай Денков сподели това на среща с граждани в Хасково.

На събитието се присъединиха и съпредседателите на Промяната – Кирил Петков и Асен Василев. Темата на разговора беше „Промяната през последните 10 месеца – какво постигнахме и къде сгрешихме? Какво ни предстои?“

Денков отбеляза, че има успехи във всеки сектор, който влизаме, и това променя живота на хората.

През последните години в България имаше инвестиции от 7 милиарда лева и значителен ръст на доходите. С ръста на икономиката днес инфлацията ни е по-ниска от средната в Европа. Всички страхове за бюджетните дефицити се окажаха безпочвени, коментира бившият министър-председател.

Други постижения на правителството на Денков бяха увеличаването на средствата за здравеопазване, образование и социални плащания. Той подчерта, че за да работят по-добре тези сектори, са необходими реформи в много области.

Асен Василев обяви, че „Продължаваме промяната“ няма да влезе в коалиции с ГЕРБ и ДПС, докато Борисов и Пеевски са на власт.