Сподели
Деми Мур
Деми Мур

Според нови слухове световноизвестната актриса Деми Мур и стилистката Маша Мандзука са свързани от нещо повече от обикновена дружба. Информацията за лесбийски романс между 56-годишната звезда и 43-годишната Мандзука бе публикувана в интернет портала Radar Onlinе, а източникът, разбира се, е анонимен.

Според него обаче двете дами се срещат вече около две години и съвместно възпитават малката дъщеричка на Маша, за която Мур вече е станала като втора майка.

По-рано актрисата не е заявявала своята нетрадиционна сексуалност и даже не е давала повод да плъзнат подобни слухове, макар че зад гърба й са вече 3 брака: с музиканта Фреди Мур /от 1980 до 1985 година/, с актьорът Брус Уилис /1987 – 2000/, с който имат три деца, и с друг актьор – Ащън Кътчър, бракът с който продължи от 2005 до 2011 година.

Най-важните филми в кариерата на Деми Мур са „Привидение“, „Неприлично предложение“, „Ако стените можеха да говорят“ и др. В последните години тя изпълнява само второстепенни роли в независимата кинематография.

 

 

 

Коментари