Начало Водещи Годишен хороскоп за 2018г. (везни – риби)

Годишен хороскоп за 2018г. (везни – риби)

2633
Хороскоп
Влиянието на Нептун върху зодия Риби, което ще се усеща през цялата година, обещава голяма умствена сила. С търпение и упоритост, ще постигнете вашите цели с лекота, както в работата, така и в личния живот. Според хороскопа 2018г. ще донесе и оригинални идеи, чувство за хумор и последно, но не по значение, мирен подход при взаимодействието с хората. Всички тези позитивни качества могат да бъдат много полезни в отношенията, например.
Говорейки за кариерата, когато Уран навлезе в Овен, ще бъде много полезен. Ще стимулира мислите ви, смелостта ви и упоритостта ви, които ще ви помогнат да решавате различни проблеми. Вероятно ще се чувствате несигурни от бремето на отговорностите, но не се тревожете, това се случва на всички от нас. Благодарение на влиянието на Юпитер, можем да очакваме съществени доходи.
Обаче тази планета може да ви донесе и негативи – вероятно няма да можете да избегнете някои рискове. Това може да не ви се отрази добре, особено, ако вашите финансови средства и спестявания са в играта. Така или иначе, просто да чакате щастието да падне в ръцете ви, не е достатъчно. Понякога е необходимо да направите първата крачка и да вземете съдбата си в ръце. С нашия хороскоп за 2018г., сте в сигурни ръце. С мир и сигурност, хороскопът ще ви ръководи през националното пътешествие, което тази година ще представлява. Ако се интересувате каква ще бъде 2018г., просто отидете на Хороскоп за всеки зодиакален знак. Прочетете какво е подготвила годината за вас и бъдете готови!

Хороскоп Везни 2018

Родените под знака на Везни през тази година ще ги изненадат ситуации, които първоначално ще създадат моменти на паника и безпокойство. Неориентирани в конкретната ситуация, ще сте склонни към конфликти или разриви с хора. Всъщност всяко едно такова преживяване ще е значително много по-лесно за разрешаване. Бъдете внимателни с реакциите си! Ключът за това е: търпение!

Мнозина от вас ще се ориентират към работа от дома, онлайн консултации, услуги, пазаруване, реклама и др. Годината ще бъде благоприятна за семеен бизнес, за инвестиране на пари в имот или нов дом и др.

През годината очаквайте важно събития или голяма промяна в живота на ваша сестра, племенница или друга млада близка родственица.

През годината по-често ще сте отдалечени от родители или от Родината си поради различни причини, най-вече пътувания.

През 2018 ще сте съпричастни към трудности в живота на родители свързани с техни загуби, провали, неуспехи и др.

Възможна е и житейска раздяла с по-възрастен родственик или роднина по бащина линия.

В емоционален план ще имате очаквани и неочаквани върхове и спадове. В тази сфера от живота ви нещата ще са непостоянни и променливи. Като цяло нищо няма да ви изненада, независимо от развитието на всяка една ситуация.

За някои от вас 2018 носи начало на нова романтична връзка след една трудна раздяла. За други раздялата ще е край на една агония или бреме.

В професионален и бизнес план 2018 ще ви даде сериозни поводи за размисъл относно една необходима за вас промяна.

На работното ви място ще се струпат твърде много неприятности или вие ще чувствате твърде много негативна енергия около себе си.

2018 ще бъде благоприятна година за всичко свързано със семейството ви, особено ако имате вече сте създали свое собствено.

Несемейните представители на зодия Везни ще имат благоприятно време за брак и за раждане на дете. Успехи ще ножете да постигнете и в други начинания свързани с брака ви.

Сега ще намерите с лекота разрешение на сериозни проблеми или разногласия в отношенията ви.

През тази година ваш близък родственик от мъжки пол или ще замине в чужбина или ще се завърне от чужбина.

Вероятно вие или ваш родственик ще бъдете в болница за кратко време с цел лечение или терапия. Ще бъде важно да се следват лекарските препоръки и да се избягват самоволни действия.

Ако се занимавате с обществена или политическа дейност ще сте обект на нечестни действия на ваши противници или зложелатели. Внимавайте с обкръжението си и с хората, с които ви се налага да общувате.

2018 няма да бъде благоприятна за преместване по местоживеене извън границите на собствената ви родина.

Развитието на дете (най-вероятно момче) ще е в основата на вши важни ангажименти. Има обаче вероятност да го принуждавате да се занимава с нещо, което на вас ви харесва, но на него не.

Следвайте неговите таланти и стремежи, а не собствените си желания.

През годината може да имате грижи или ангажименти свързани с имот, който ще има връзка с майка, баба или друга жена роднина.

През годината ваша майка, приятелка или съседка ще има нужда от финансова подкрепа. Едва ли вие ще можете да помогнете в конкретната ситуация. Хубавото е, че пробема така или иначе ще намери друго добро разрешение.

Изненадата за 2018 ще е свързана с пътуване, което ще е особено важно за жените над 35 годишна възраст.

Годината ще бъде благоприятна за развитие на чуждестранните връзки за мъжете Везни.

Жените до 35 годишна възраст ще получат важно предложение или покана, което ще е в основата на една голяма житейска промяна.

Хороскоп Скорпион 2018

Родените под знака на Скорпион ще имат много силна година в личен план. Сега ще имате възможност да покажете истинските си качества и заложби. Преди всичко промяната ще започне от дома, в който живеете: като място, като обстановка или хората, с които живеете заедно.

Помнете, че през тази година ще успеете да постигнете много, ако започнете промяната от мястото, където живеете или от промяна в начина ви на живот.

През годината ви предстои житейска раздяла с човек от кръга ви роднини. Това ще ви донесе емоции, които ще ви отнемат енергия, ще се върнете към различни спомени от общото ви минало. Възможно е това да бъде човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, но не е задължително.

През годината по-голямо внимание, повече ангажименти или грижи ще изиска жена: ваша майка или баба. Преди всичко нейното здраве ще бъде притеснение за даден период от време. Възможно е болнично лечение, специална терапия или диета.

Ако имате романтична връзка (без брак) внимавайте в общите си финансови интереси или инвестиции. Въобще през тази година бъдете много разумни и практични във финансовите си дела. Не е време за финансови действие на база доверие или дадена дума (обещание).

Тези от вас, които имат синове или внуци ще имат повод за различни вълнения свързани с тяхното образование, кариера, публични изяви или обществено-политическа дейност.

Годината вещае раждане на дете от мъжки пол в кръга ви от роднини или близки приятели, съседи.

През 2018 семейните ви отношения ще бъдат подложени на психически натиск предимно от родственици, които имат свои собствени сериозни проблеми. Техните конфликти ще ви натоварят или ще ви въвлекат в неприятни ситуации. Още от самото начало дайте да се разбере, че вие не искате да бъдете въвлечени в подобни сложни казуси.

Семейните представители на зодиакалния знак Скорпион ще имат повод за радост покрай различни събития в живота на роднини от страна на брачния партньор. Може да ви зарадва годеж, сватба, раждане на дете, публичен успех или успешен бизнес и др.

През годината за мнозина ще възникнат благоприятни възможности за работа в чужбина или работа с чуждестранна компания, с чужденци и др.

Очакванията ви свързани с професионалното ви развитие: кариера или бизнес в голяма степен ще имат шанс да се случат, така както вие сте си поставили за цел.

През годината ще възникне неочаквана възможност да продадете или закупите нещо, което има важно значение за вас. Изненади могат да дойдат чрез материална придобивка, пари или финансов документ.

През годината може да преживеете раздяла или криза в отношенията си с майка, приятелка или роднина по майчина линия. След период на емоционална или психическа криза ще настъпи време, в което ще се почувствате удовлетворени и спокойни.

Изненадата за младите жени Скорпион ще бъде въвличането им в една неприятна ситуация. Нейното развитие обаче ще се обърне изненадващо в благоприятна ситуация за постигане на някакъв напредък, успех, нов старт.

За голяма част от мъжете 2018 ще предостави възможност за нова работа или бизнес свързан с пътуване, туризъм, транспорт, комуникации и др. Но бъдете готови и за преодоляването на различни спънки, затруднения, забавящи действията ви обстоятелства и др.

Хороскоп Стрелец 2018

Пред вас е година, в която ще преживеете неочаквани обрати на съдбата си. Ще получите отказ на ваше предложение или ще преживеете разочарование свързано с ваша надежда. Преживявайки едно такова събитие ще получите нов, много по-добър шанс за развитието си като личност. Това важи в голяма степен за вашата кариера или обществен живот.

Мнозина от вас ще имат ангажименти свързани с наследство, завещание и други подобни действия.

Ще имате повод да се зарадвате на парични постъпления. Техните източници ще са най-различни, но със сигурност няма да са само от работата ви.

През годината ще получите документ, който ще ви облагодетелствува финансово.

Тази година може да преживеете заедно с ваша сестра или друга близка родственица техни лични семейни проблеми или неблагополучия.

Неприятности могат да възникнат и с ваши по-далечни родственици, което да има връзка с ваши минали преживявания.

През годината ще имате затруднения свързани с роднина от мъжки пол, като вероятно това ще бъде баща, дядо, по-голям брат и др. Събитията по-скоро ще се фокусират върху личност, който живее на разстояние от вас, човек с труден характер или нетолерантна (консервативна) личност.

Възможно е да имате по-трудни отношения с баща или ангажимент с бащин имот.

Годината ще бъде благоприятна за пътувания за удоволствия, за срещи с роднини (особено с деца или млади хора). Това ще бъде благоприятно време и за развитие на романтични връзки с партньор от друго населено място, държава или друга националност.

За някои от вас ще има важна придобивка или приятни емоции свързани с имот в друго село, град или държава.

Кариерата или образованието на момичетата или младите жени Стрелец ще върви в градивна посока с разкриване на нови възможности и постигане на успехи.

Очаквайте появата на бебе момиче или млада жена в близкия ви кръг от роднини.

През годината на преден план ще излязат идеи или развитие на ваш семеен бизнес или бизнес на ваши родители или деца. Това ще бъде една благоприятна година за подобни планове и действия. Ще имате възможност да се възползвате и от помощта на полезни или влиятелни хора.

Тази година доходите в семейството ви от работа определено ще нараснат.

Интересно развитие през годината ще има ваша интимна връзка. Ще осъзнаете, че освен физическа близост между вас има и друг вид привличане или необходимост да сте заедно. За мнозина една такава връзка през тази година ще прерасне в брачно съжителство.

Годината ще бъде благоприятна и за начало на интимна или романтична връзка, която ще се появи по неочакван за вас начин.

За мъжете един неприятен конфликт с мъж ще постави на изпитание важни отношения или планове. Научете се, да приемате събитията по-философски и избягвайте конфронтации или неконтролируеми емоционални реакции.

През годината ще възникне здравословен проблем, който няма да е сериозен стига вие навреме да му обърнете внимание и да не пренебрегнете симптомите. Едно такова несериозно отношение може да ви създаде нежелателни усложнения за в бъдеще.

Ако се занимавате с политическа или обществена дейност може да имате своите „звездни мигове“ ако запазите честност и лоялност в отношения и действия.

Женското присъствие в кръга ви от роднини или приятели и събитията, които ще се преживеят с тях ще ви носят понякога тъга или разочарование. Това определено няма да е свързано с някаква драма….

Изненадата на 2018 по някаквъ начин ще бъде свързана с бременност, с бебе или с дете.

Хороскоп Козирог 2018

Пред вас е година, в която родители или близки родственици ще изиграят важна роля в живота ви, вероятно чрез събития в техния личен живот. Особено важни моменти ще преживеете около баща или с роднина по бащина линия.

Въпреки, че годината вещае доста разходи или моменти на парични притеснения, като цяло това ще бъде година на напредък за вас. Ще имате възможност за по-добре платена работа или повече доходи от различни дейности.

Някои от вас ще бъдат изненадани от неочаквана печалба или успешна сделка.

През годината ще възникнат очаквани или непланирани ангажименти свързани с наследствен имот, завещание и други дела, свързани с починали родственици или благодетели.

През тази година мъжете над 35 годишна възраст ще изживеят една парична загуба поради собствена грешка, лековерие, наивност и др.

2018 вещае за вас откриване на неочаквана родствена връзка или неочаквана тайна, факт, събитие свързано със семейството ви (най-вероятно в миналото).

Ще преживеете интересни събития свързани с брат или сестра, племенник или племенница, които определено ще ви изненадат. Ще е нещо, за което не сте очаквали да вземат решение, да напарвят такава промяна и др.

Въпреки конфликтите, които ще възникнат между вас и ваши родители или близки родственици, 2018 вещае да постигнете важни за вас успехи или да преживеете радостни моменти именно с тях. В трудни моменти вие ще можете да разчитате един на друг. Вие ще се захванете заедно да свършите нещо, от което всички ще останат доволни.

Помнете, че енергията ви през 2018 ще дойде от семейството ви, така че не игнорирайте никого и нищо.

Младите мъже да подберат внимателно приятелското си обкръжение през тази година, защото ще получите много обещания или ще направите много услуги – но напразно. Това особено важи ако имате очакване за благодарност, обратна услуга у др.

За вас има знак за опасност от загуба или кражба на пари.

През 2018 голяма част от очакванията ви свързани със семейството или с брака ви ще успеят да се реализират. Ако планирате брак – това е вашата година. Ако желаете дете – не отлагайте плановете си, за по-благоприятно време (поради професионални ангажименти или финансови затруднения).

През годината няколко важни събития в семейството ви ще оставят вълнуващи спомени за цял живот.

Тази година ще има силно материално значение за вас. Вие по един или друг начин ще успеете да се зарадвате на една крупна придобивка. Ще получите помощ от родственици от страна на партньора ви или чрез наследство.

Ще имате късмет ако в плановете ви за 2018 са включени нов дом, нова кола, нова мебел и др.

През годината на успех ще могат да се надяват тези от вас, които са в процес на лечение за бебе, различни медицински интервенции свързани с майчинство или друг вид гинекологичен, урологичен проблем.

Някои от вас ще изпратят свое дете на далеч с цел образование или работа. Начинанието ще е успешно, обаче емоционално ще ви бъде трудно на вас.

През тази година очаквайте интересни промени в колектива, където работите. Благодарение на вече създадени професионални връзки ще попаднете в една нова среда от хора с определени интереси или специфичен бизнес.

Годината ще бъде благоприятна за развитие на бизнес от дома, онлайн бизнес, бизнес свързан с услуги за дома и семейството, строителство и др.

Младите жени Козирог ще трябва по-внимателно да подбират приятелите си, особено от женски пол. През тази година ще сте обект на нежелани клюки и интриги във ваш ущърб.

Избягвайте финаносви отношения с приятели, като даване или искане на заем, обща инвестиция и др.

Изненадата на годината ще бъде неочаквано събитие свързано с жена, която живее в друго населено място или то (събитието) ще се случи по време на нейно пътуване.

Хороскоп Водолей 2018

Пред вас е година, в която ви предстои важно и интересно развитие на нови приятелски отношения.

Годината за вас вещае важни събития свързани с баба, майка или друга близка жена от кръга ви роднини.

През 2018 ще имате своите тъжни моменти свързани с хора, които са от вашия роднински кръг или са роднини от страна на партньора ви. Предстоят ви различни изпитания или житейски раздели с тях. Разделите може да са по най-различни причини. Дори може да са за хубаво, но емоционално да ви бъде трудно.

През годината ще имате да разрешавате повече домашни проблеми, проблеми свързани със собственост, с нов дом и др. Ще възникват различни пречки, затруднения или забавяния в този план.

Като цяло финансово годината не вещае затруднения или трудове за вас. Ще сте част от един финансов успех на ваши приятели или роднини, който те ще споделят с вас.

Идея или предложение, което ще получите от приятел ще ви облагодетелствува финансово по някакъв начин.

През тази година повечето радостни моменти и събития ще имат връзка с жени от кръга ви роднини или близки приятели. Възможни са успехи свързани с дъщеря, сестра, племенница. Ще преживеете събитие свързано с раждане на бебе момиче, което ще е специален дар за семейството, където ще се появи.

Жените до 35 годишна възраст ще се зарадват на голям свой успех или изпълнено желание, мечта свързана с по-голяма или скъпоструваща придобивка.

При тези от вас, които ще се сблъскат със здравословен проблем на родител е добре да се знае, че ще има по-големи, непланирани разходи. Внимателно следете диагнозите и методите на лечение, тъй като има знак за грешка, пропуск, недоразумение.

Това не е година, в която ще можете да очаквате помощ от родители. По-скоро те ще имат нужда от такава, но не е задължително да е финансова.

Ако ви предстои продажба на наследствен имот бъдете предпазливи, не се доверявайте и не бързайте да продавате на всяка цена.

Любовният ви живот през 2018 ще е интересен, но ще ви поставя често различни дилеми за разрешаване. Някои от вас ще търсят материална и финансова стабилност в партньора, който трябва да изберат за  себе си. Това може да се окаже определящо, за тези от вас, които са поставени пред избор между повече от един обожатели.

Годината вещае благоприятни събития свързани с бебе или дете, но това почти винаги ще има връзка с разход на средства.

В професионален план бъдете готови за неадекватното или негативното отношение на жена на работното ви място. Тази жена може да има такова целенасочено отношение конкретно спрямо вас. Обаче тя може и по природа да е такава негативна личност. Годината ще е по-сложна и натоварена за тези от вас, които работят с жени или работата им е насочена към женска клиентела.

2018 година ще ви донесе различни преживявания свързани с годеж или сватба на роднини, предимно от мъжки пол. Годината ще бъде запомнена с важно събитие, юбилей, голяма промяна в живота на син, внук, племенник, баща или дядо.

През годината ви предстои житейска раздяла с човек, за която ще бъдете подготвени. Няма да има никаква изненада около това събитие.

На някои от вас ще им се наложи да разрешават различни ситуации, да се погрижат за имот, който идва от страна на брачния партньор.

На тези от вас, на които им предстои раздяла с дете поради учене, работа или брак в чужбина емоциите ще са много силни, неспокойни и тревожни. Хубавото е, че това няма да бъде дълга раздяла. Този факт ще ви помогне по-лесно да преживеете подобно събитие.

През тази година ще имат значителни шансове за професионално издигане. Някои от вас неочаквано ще вземат решение да приемат предложение за нова работа. Други ще започнат нов бизнес или нова дейност.

Годината ще благоприятства хората на държавна служба, тези които имат собствен бизнес или са ангажирани с обществена дейност.

2018 вещае важно за вас пътуване независимо от разстоянието. То може да е част от една промяна във вашия личен или професионален живот.

Възможно е и пътуване с цел туризъм на място, което има специално значение за вас (предимно в духовен план).

Изненадите на годината ще имат връзка с конфликт с човек, с когото досега не сте имали проблеми. Именно поради тази причина раздялата ви ще бъде твърде неочаквана и шокираща за вас.

Хороскоп Риби 2018

Пред вас е година на промени, които ще са предимно по местоживеене, по месторабота или ще са свързани със семейния ви статус.

Мнозина ще се преместят да живеят или работят в друг град или държава. Мнозина ще сменят работното си място, ще започнат нова степен на обучение или нов бизнес.

Изненадите през годината ще са най-различни, но особено внимание обърнете, когато имате работа с финансови документи. Възможно е да се самозаблудите в очакванията си. Ако кандидатствате за заем бъдете сигурни, че разбирате правилно условията по неговото погасяване. Ако сключвате нов трудов договор обърнете внимание не само на заплатата, но и на възможните наказания, глоби и др.

През тази година внимавайте във финансовите си действия с роднини, като брат или сестра, братовчеди, чичо или леля и др. Възможно е такива хора, да имат финансови затруднения или да преживеят някаква загуба. Ще сте тъжни защото възможността ви да помогнете ще е ограничена.

През годината е възможно увеличение в състава на семейството ви. Възможно е да се завърне човек от дома ви след престой в чужбина, казарма, дълго плаване и др.

През годината ще се преживеят различни тревоги или притеснения свързани с дете.

Любовния ви живот също ще бъде нестабилен със смяна на хубави и лоши периоди. Когато ви е трудно ще сте склонни да подсилвате трагизма на превиваването. Когато сте щастливи ще си мислите, че щастието ви ще бъде кратко. Коригирайте навреме подобни мисли и нагласи.

2018 може да ви донесе успехи и задоволство от работата или бизнеса ви. Лошите ви периоди там ще са свързани с конфликти или конфликтни личности, ако допуснете да възникнат подобни събития.

В противен случай рискувате да смените работата си, само защото ви липсва достатъчно контрол върху собствените ви емоции и настроения.

2018 ще е непредсказуема по отношение на връзките ви с чужбина.

Ако имате бизнес интереси свързани с чужденци или с фирми от други държава, дръжте под контрол всякакъв вид документация. Затруднения могат да възникнат за тези от вас, които се занимават с внос или износ на различни стоки или услуги.

Ако през годината предприемете преместване по местоживеене в друг град или държава подготовката за това ще е важна част от успеха или неуспеха ви. Пропуснете ли малките детайли ще имате големи проблеми.

Като цяло годината ще благоприятства такива премествания, но това не означава да сте повърхностни и да разчитате само на късмета и на шанса си.

Неприятен инцидент по време на пътуване, на който ще сте свидетели може да е причина да сте участник в едно съдебно дело, дознание и др.

През годината ще намерите обратен път към едно прекъснато приятелство. Ще успеете да направите нужния компромис или да забравите миналото, за да изградите едно ново приятелство на база вече преживян горчив житейски опит.

В същото време през тази година ви предстои раздяла с жена: роднина или приятелка, което ще е събитие с определен промисъл за вашето бъдеще.

Изненадата тази година по един или друг начин ще бъде свързана с момиче, с очаквана или неочаквана бременност, раждане на дете и др.

През тази година важна роля в живота на младите жени Риби ще изиграе баща или друг възрастен роднина от мъжки пол. Ще получите важна помощ, съвет или шанс чрез такъв човек.

Младите мъже ще имат желание да по-добре платена работа, нов дом или друго ново начинание, което ще изиска някаква инвестиция. Ще осъществите най-различни контакти и срещи с цел намиране на помощ, съмишленици, кредит.

Благоприятна година за домашните си дела ще имате мъжете над средна възраст.

Несемейните предствители на знака Риби ще имат предложение за съвместно съжителство или брак, което не бива да се приема прибързано. Чувствата не бива да замъгляват разума ви и да пречат на правилната ви преценка. Възможно е да имате необходимост от някои допълнителни разговори по темата. Да обмислите промените в работата или в семейството ви, които ще настъпят вследствие на едно такова решение от ваша страна.

При семейните представители на знака Риби или тези, които са имали в миналото си брак могат да възникнат различни събития свързани с роднини на настоящия или бившия брачен партньор. Вероятно става дума за личност родена под знака на Козирог, Телец или Дева, с която ще имате общи действия, решения или съдебни дела от имуществен характер.

В някои случаи може да имате нов дом благодарение действията на роднини на партньора ви; наследство.

Първа част от хороскопа може да видите ТУК 

Както и в рубриката ни ХОРОСКОП.

Може да харесате и страницата ни във Фейсбук.

предишна статияОтслабнете 15 килограма с бокс и диетата на Мадона
следваща статияЯпонци ще рекламират върху… Луната