Начало Водещи В парламента не се бият. Хората на Копейкин и Тошко налитат на...

В парламента не се бият. Хората на Копейкин и Тошко налитат на останалите

179
депутати сблъсъци
Снимка: БГНЕС

След като депутатите от „Възараждане“ и ИТН показаха несъвместимо с позицията си за народни представители поведение по време на заседанието на парламента, някои медии представиха неистината, че в залата се провеждат битки. Всъщност, хората на Копейкин и Тошко нападат останалите депутати, като целят да рушат парламентарната дейност.

Битката нямаше да настъпи, ако другите парламентарни сили се бяха отзвали на провокациите и бяха се включили в сблъсъка. Но те не го направиха, защото опитите за физическа атака идват само от едната страна.

Неистината за бой в залата обслужва интересите на провокаторите. Те искат да направят така, че българите да подозират, че в парламента има напрежение и хаос.

Как руската пета колона иска да разруши демократичния ред в България?

Структурата на парламента е ясна и има мнозинство, което върши дейността си и решава спешните задачи пред страната. За съжаление, малцинството не предлага конструктивни идеи и се държи арогантно и обидно пред народа. Те дори премахват части от оборудването в залата и спират представителите на други парламентарни групи да говорят.

Още актуални коментари – четете тук