Зодиак

Овен

Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Телец

Днес може да подлудите всички в къщи и да го изкарате из нерви, заформяйки една „сладка” истерийка, свързана с мистериозното изчезване на нещо много важно. Почакаите с разгръщането на толкова активна дейност, погледнете в чантата си, а и потърсете в собствените си джобове.”Нещото” никъде не се е загубило, а Вие днес сте просто склонни към нервозност.

Близнаци

Дали има някой, който , както Вас, да умее да изпита удоволствие , независимо дали е сам или в компания? Само че в дадения момент сте настроени да изпускате само положителни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си изключително много хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората , с които сте свикнали да общувате

Рак

Обърнете днес внимание на представителя на противоположния пол, който често Ви поглежда и се усмихва. Възможно е да го срещате в обществения транспорт или на улицата, а може и да го виждате всеки ден. Така или иначе – замислете се: може би заслужава да станете малко по- близки?…

Лъв

Днес Вашия кюбим човек ще Ви разбира от първата дума и поглед, и даже по-добре, отколкото Вие самите… А това ще рече, че няма никакъв смисъл да хитрувате и извъртате, както и да изпитвате някакви уловки, за да скриете от всевиждащото око това, което става в душата Ви.

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.

Скорпион

Постарайте се днес да освободите от каквито и да било задължения. Разбира се, за него ще е трудно да се откаже опт тях, защото изпълнението им смята за свой дълг, но натоварването му през този ден ще бъде такова, че ще му е по- добре без тях.

Стрелец

Ще се наложи да се занимавате с неинтересни , но много полезни и нужни неща. За съжаление, колкото и да се убеждавате, че заради поставената цел трябва да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се увеличи. Може да проявите малко хитрост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят изведнъж ще стане по-лек и приятен. В семейството са възможни разногласия, но все пак ще успеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата мисия може да Ви накара да забравите собствените си интереси, но това няма да доведе до сериозни загуби.

Козирог

Може да се раздавате, а може и да правите това прекалено много. На работата се постарайте, да намерите златната среда. В края на крайщата не може да се чувствате удовлетворени, ако не се потопите напълно в това, което правите. В същото време трябва да се убедите, че към края на деня ще имате в остатък достатъчно енергия, за да може да отидете в спортната зала и да вечеряте, както подобава. Ако нямате сили за това, значи нещо спешно трябва да се промени.

Водолей

Днес повечето дейности ще ви се отдават с лекота, но най-вече говоренето. Бъдете по-премерени в приказките си, защото лесно може да нагрубите някого, макар и без зла умисъл. Добре е да озаптите малко желанието си да поучавате околните.

Риби

Дошло е време да се спуснете от небето на земята. Престанете да зацикляте на миналото. То е приключило и нищо повече няма да се върне. Затова се опитайте да спазвате дистанция с някого или нещо, което Ви причинява неприятности. Доверете се на съдбата си. Кой знае, къде ще Ви заведе? С каквото и да завърши това, все ще е по-добре, отколкото по цели дни просто да седите пред телевизора.

предишна статияВятърът остава, температурите – до 29 градуса
следваща статияЕдна от зодиите днес ще е затрупана с много работа, въпреки че е неделя