Начало Новини Волейболисти ще представят визията на Левски София за изграждане на една от...

Волейболисти ще представят визията на Левски София за изграждане на една от водещите школи в Европа

59
Волейболисти ще представят визията на Левски София за изграждане на една от водещите школи в Европа

От волейболния Левски София започват инициатива за представяне на визия за изграждане на една от водещите школи в Европа, съобщиха от клуба. Ще го направи в поредица от материали, в които главни герои ще бъдат самите състезатели, които всеки ден се радват на добрите условия и различните активности на клуба. 

Началото поставя Петьо Иванов. На 24 март младият посрещач навърши 17 години, но вече може да се похвали с дебют в мъжкия отбор на Левски, както и със сребърен медал от Европейското първенство за юноши до 17 години.
  
„Петьо Иванов презентира спортния център, към който има специално отношение, защото преди да започне развитието си във волейбола, е тренирал вдигане на тежести. 

Спортен център Garitage park е част от първоначалния строителен план на комплекса и става неизменна част от проекта „Левски София“, тъй като спечелените средства са изцяло насочени към волейболния клуб. 

Петьо Иванов споделя, че от първи поглед е бил впечатлен от простора на центъра, в който волейболистите провеждат основна част от физическата си подготовка. Спортен център Garitage Park е с площ от 3700 квадратни метра и разполага с:
– Плувен басейн с дължина 25 м (5 коридора), басейн за деца, басейн за рехабилитация, 2 финландски сауни, 2 парни бани, инфрачервена сауна и леден басейн;
– Класове по водна аеробика, плуване за деца и бебета;
– Фитнес – оборудван с уреди на Rogue Fitness и Atlantis Strength;
– CrossFit Vitosha – оборудван с Rogue Fitness, Assault Fitness, Concept 2, провеждащ класове по – CrossFit, Gymnastics, Engine, Barbell Cycling, Strength Development, Двигателна култура за деца и Mobility;
– Зала за вдигане на тежести Vitosha Barbell – оборудвана с Rogue IWF сертифицирани лостове и дискове;
– Лекоатлетически писти (вътрешна и външна) с дължина 50 м – оборудвана с препятствия на Polanik;
– Съблекални за жени и мъже с над 170 шкафа и 11 душа всяка;
– Съблекални за момичета и момчета в близост до басейна;
– Physio BG – физиотерапевтични процедури и Pilates Reformer;
– Групови занимания по йога, народни танци, kangoo jumps и много други“, написаха от клуба.