Начало Водещи Виктория Бекъм готви нова изненада

Виктория Бекъм готви нова изненада

1629
Виктория Бекъм

След невиждания си успех с Estee Lauder Виктория Бекъм обяви, че ще разшири козметичната си и модна империя със собствени продукти за грижа за кожата.

Американската моделиерка разпространи новината чрез „видео на живо“ в социалната мрежа „Фейсбук“. В него тя увери, че „работи с най-добрите в бранша“ и приема много сериозно целия процес на разработка на колекцията си, тъй като иска да пусне на пазара продукти, които да носят максимална полза за клиентите й и които да са изградени върху изключително изпипани „научни формули“.

„Като жена искам да създам нещата, от които имам нужда в живота си, нещата, които ми липсват“, заяви 43-годишната бивша спайска и настояща модна дизайнерка, добавяйки, че линията й ще включва серия от кремове за лице и тяло, както и парфюм.

Припомняме, че през 2016 година Виктория се съгласи да си партнира с международната козметична компания Estee Lauder, която притежава някои от най-добрите марки луксозна козметика – „Боби Браун“, „Клиник“, „Ла Мер“, „Джо Малоун“ и „МАК“. Още с първата си колекция гримове тя постигна невиждан международен успех. Продуктите й не само се разпродадоха за броени дни, но и спечелиха сърцата на бюти гурутата и критиците с отличния си дизайн и формули. През есента на 2017 година последва и втора колекция, която не остана по-назад като успех. Този път обаче Бекъм явно е събрала смелостта да създаде всичко сама.