Начало Новини Валери Божинов облича отново екипа на Етър Велико Търново

Валери Божинов облича отново екипа на Етър Велико Търново

49
Валери Божинов облича отново екипа на Етър Велико Търново

Валери Божинов е изненадата в състава на „Звездите на „Етър“ за предстоящия мач срещу „Звездите на България“ от САЩ-94 за стотния юбилей на великотърновския клуб! Божигол отново ще облече виолетовия екип и ще играе заедно с шампионите от Етър от 1991 г. Валери се завръща при „болярите“ след далечната 1999 г., когато вкарваше голове за тима. 

„Дойде време да обявим и изненадата в отбора на „Звездите на „Етър“! Рамо до рамо с „виолетовите“ легенди, станали шампиони през 1991 г., в очаквания с огромен интерес мач срещу Пеневата чета, ще има и още едно „звездно“ попълнение.

ВАЛЕРИ БОЖИНОВ излиза с екипа на „Етър“ на 25 април!

Божигол, защитавал цветовете на отбори като „Лече“, „Ювентус“, „Фиорентина“, „Парма“, „Манчестър Сити“, „Спортинг“, „Левски“ и ред други в богата си футболна биография, ще облече отново виолетовия екип! Отново, защото „Етър“ е един от първите отбори в състезателната кариера на Валери. Той играе тук през 1999 г. в детския тим заедно с имена като Иван Петков, Росен Ванков, Илиян Трифонов… Само ще припомним, че именно „Етър“ бе последният му български отбор, преди да се завърне в родния футбол в „Левски“ през 2014 г.

„Тази история, която има „Етър“, тя не може да се изтрие. Това е история, която е писана и ще продължава да се пише!“, сподели преди време Божинов. Валери, добре дошъл отново на „Ивайло“!“, съобщиха от Етър Велико Търново.