Начало Водещи Брад Пит се разделя с почти половината си състояние след развода с...

Брад Пит се разделя с почти половината си състояние след развода с Анджелина

1549
Брад Пит, Анджелина Джоли

Разводът на най-известната двойка в Холивуд – Брад Пит и Анджелина Джоли – получава окончателното си разрешение в съда. В резултат на съдебни споразумения, подялбата на собствеността и настойничеството ще струват на Брад Пит до 100 милиона долара.

Запознати с случая разказват пред Радар онлайн, че Пит ще трябва да плаща за разходи за децата, свързани с техния живот, сигурност, образование и т.н., докато навършат 21-годишна възраст.

„Той успя да си върне децата обратно, но вече гледа към съвсем различна реалност, която е свързана с голям ангажимент. Брад се опита да се бори и защити, но не успя да попречи на Анджелина да вземе почти половината от това, което има“, казва източникът на изданието.

Фактът, че процесът за развод е близо до своя край, стана известен преди 2-3 месеца. Преди седмица Брад Пит призна, че е „получил това, което е искал“ след почти две години дебат с Анджелина Джоли за грижата над децата.

Джоли от дълго време се опитваше да ограничи общуването му с децата.

На 30 ноември адвокатаката на актрисата Саманта Блеър Дексин потвърди, че е постигнато споразумение за възпитанието на децата.

Според Дексин Анджелина никога не е искала сама да се грижи за децата, въпреки че всички мислели точно обратното.

Бившите съпрузи са постигнали определени договорености, но остава да решат още много детайли, за да имат окончателно споразумение, но факт е, че Брад Пит ще може да прекарва значително повече време с децата и дори мисли да бъде с тях по време на предстоящите празници.

Както е известно, Анджелина Джоли подаде молба за развод на 20 септември 2016 г. след 12 години брак с Пит.

Тогава Джоли обяви, че тя и Пит имат непримирими разногласия и възнамеряваше да получи пълна опека над децата, така че баща им да не оказва лошо влияние върху тях.