Джон Бон Джоуви и Ким Кардашиан
Джон Бон Джоуви и Ким Кардашиан

Легендарният рокер Джон Бон Джоуви даде интервю, което разбунтува обществеността и със сигурност вбеси всички, които споменава в него – всъщност всички, които се причисляват към „модерните културни знаменитости“.

Бон Джоуви коментира днешната експанзия на риалити шоута по света, като отбеляза, че не си губи времето да гледа семейство Кардашиян или „Истински домакини“.

„Мисля, че е ужасно, че живеем в такъв свят и ви гарантирам, че не бих отделил и 60 секунди от живота си за тези „бла, бла“ шоута, „кардашиянки“ и други подобни. Не знам имената им, никога не съм ги виждал, това не е за мен“, каза 56-годишният рок певец за австралийското списание „Сандей проджект“.

Бон Джоуви коментира също секс видеото на Ким Кардашиян и Рей Джей.

„Какво ще пише в автобиографията на Ким Кардашиян? Снимах порновидео и станах известна. Извинете, но мен това не ме интересува – каза Бон Джоуви – Напиши книга, нарисувай картина, играй, учи, свири… Можеш да станеш известен и с писане на добри песни.“

Певецът беше част от риалити шоу „Ако не бях рокзвезда“. Той коментира, че шоуто отдава внимание на мъже и жени, които са истински рок звезди, което не му попречи да бъде част от тази история.

предишна статияПлодовете и зеленчуците не стигат за всички по света
следваща статияПрословутите Червени фенери на Амстердам може да бъдат преместени