бонуси за Евро 2020

Добрите букмейкъри се познават по вниманието и желанието да създадат повече емоция за своите фенове. След като миналата година станахме свидетели на активното адаптиране и търсенето на спортни дисциплини, които заслужават повече внимание и могат да спестят малко пропуска, че Олимпийските игри и Евро 2020 се забавят, то тази година ще забележим, че екипите не са си губили времето.

Достатъчно е да се запознаем с този Bet365 обзор и да открием, че последната нова секция в промоциите е именно тази за Евро първенството. Логично е да виждаме точно това, особено след като искаме да се насладим на истинската тръпка. Имайки предвид опита на английския бранд също не можем да се изненадаме и от някои други допълнителни подробности, които могат да наклонят везните в полза на новите клиенти, а такива със сигурност ще има. Какво ще открием в портфолиото на този оператор. предлагаме да се запознаете в следващите редове, но обещаваме, че основните фенове в никакъв случай няма да останат разочаровани.

Нека започнем с факта, че брандът така или иначе има много добри практики, когато става въпрос за футбол, но освен това ще открием, че когато дойдат големите турнири, те са първите, които веднага започват да повишават коефициентите, освен това са готови и много бързо да ни предложат по-добри шансове за печалба. Как? На първо място ще открием, че операторът ни дава възможност за ранно изплащане на футбол. Тоест ако в хода на Евро 2020 или Копа Америка, по всяко едно време, в което избраният отбор поведе с 2 гола разлика, то нашият залог автоматично се смята за печеливш и ние получаваме печалбата си веднага, ако сме направили множествен залог, точно тази селекция се смята за изпълнена, което в никакъв случай не е малка опция.

За пазари като краен победител, двата отбора да отбележат гол и още няколко допълнителни функции ще можем да получим и бонус от 5 до 70% към печалбата ни, това звучи доста смело като решение, но тук трябва да направим поне една селекция с три срещи или повече. Определено не е никак лоша идея, особено след като спокойно можем да се възползваме от красивите предизвикателства, които така или иначе ни очакват в следващите месеци. Евро 2020 вече предлага емоция.

Ако изберем голмайстор, точен резултат в едно от двете полувремена и по някакво чудо имаме нулево равенство, брандът автоматично ще възстанови залога ни, ако той е губещ. Практически дори не ни позволяват да изгубим средства, а това е доста добра новина, но напомняме преди всичко, че все пак ще трябва да играем доста отговорно. Една много специална традиция е, че често ставаме свидетели на осъществяване на залозите до редовно време. С други думи, ако изберем спортна прогноза, която обаче не се случи в 90-те минути, но за сметка на това излезем победители в продълженията, то отново се смята, че сме изпълнили залога си и получаваме печалбата си.

Впрочем тези промоции важат и за Копа Америка, следователно може да се възползвате от един особено вълнуващ спортен сезон, но въпреки това ще трябва да напомним на всички, че е препоръчително да играем отговорно, да се забавляваме и да следим какви още предложения има в секцията на този оператор, все пак това е само една малка част от възможностите.

предишна статияУвеличава се риска от хранителни отравяния през лятото
следваща статияКартофите предотвратяват хипертония