Начало Водещи Блейк Лайвли скъса със съпруга си в Инстаграм

Блейк Лайвли скъса със съпруга си в Инстаграм

3382
Блейк Лайвли

Профилът на холивудската актриса Блейк Лайвли в Инстаграм претърпя сериозни промени – няма и следа от нейните многобройни публикации.

Нещо повече 30-годишната звезда от сериала „Клюкарката“ се отказа да следва когото и да било, включително своя съпруг Райън Рейнълдс. В момента тя „следва“ само 38 души и всички те се казват Емили Нелсън.

Рейнълдс, който е прочут със своето чувство за хумор, успя да коментира ситуацията. На въпрос защо съпругата му е прекратила приятелството с него в социалната мрежа, той отговори подобаващо: „Да, тя наистина го направи. И аз съм много разстроен от това. Това е ужасен начин да научиш, че са те изгонили от дома. Просто ужасно“.

В действителност почитателите на двойката няма за какво да се вълнуват. Блейк не е изпаднала в депресия, нито се е скарала с Райън. Необичайното поведение на актрисата е свързано единствено и само с промоцията на нейния предстоящ филм „A Simple Favor“, в който тя играе главната героиня – Емили Нелсън.

Най-вероятно Блейк Лайвли още дълго няма да качва нищо в Инстаграм или поне до премиерата на филма, която е насрочена за 13 септември.