Бенедикт Къмбърбач
На снимката: Бенедикт Къмбърбач

Знаменитият актьор Бенедикт Къмбърбач, (42 г.), участва в необичаен инцидент на остров Уайт, съобщава „Дейли Мейл“.

Актьорът пътувал със своето „Ламборджини Урус 4×4“ през района Фрешуотър, когато случайно бутнал велосипедиста Майкъл Лоурънс (63) и му причинил сериозни наранявания на ръката.

„Колата се появи от нищото по местния път и връхлетя право върху мен. Нямаше къде свърна от пътя, така че инстинктивно протегнах ръка пред себе си“, споделя пострадалия за „Сън“.

Лоурънс разказва, че е „откачил“ страничното огледало на колата, че е бил целият в кръв и когато актьорът излязъл от колата, Лоурънс му ударил шамар.

„Веднага щом излезе той започна да крещи, така че аз го ударих, все още под действието на адреналина. После някак си се разбрахме и ми предложи вода, както и да ме откара в болница“, споделя още Лоурънс.

Пред британските медии потърпевшият заяви, че е бесен, защото актьорът оттогава не се е свързал с него и че може да предяви иск за 20 000 паунда обезщетение.

Полицията във Фрешуотър потвърди, че инцидентът е бил докладван, но е интересно, че ПР агенцията на актьора заявява, че той „не притежава такъв модел автомобил“.

Актьорът се ожени на този остров през 2015 г., където той и съпругата му построиха вила, в която сега живее майка й и често ходят там.

предишна статия„Ериксон“ пусна първата си 5G мрежа
следваща статияЕва Мендес не се виждала като майка… но се появил Райън Гослинг