Начало Новини Арне Слот разкри, че Федерико Киеза няма да играе за Ливърпул срещу...

Арне Слот разкри, че Федерико Киеза няма да играе за Ливърпул срещу Болоня

49
Арне Слот разкри, че Федерико Киеза няма да играе за Ливърпул срещу Болоня

Мениджърът на Ливърпул Арне Слот заяви, че новия италианския нападател на „червените“ Федерико Киеза няма да играе срещу Болоня в Шампионската лига.

„Съжалявам за него, защото знам колко много искаше да играе за Ливърпул на „Анфилд“ в Шампионската лига, още повече срещу италиански отбор“, каза нидерландецът на пресконференцията си.

„Отборът на Болоня показа през миналия сезон, а и през този колко е трудно да го победиш. Всички подчертават, че имат само една победа, но аз виждам, че имат и само една загуба. Ливърпул трябва да е наясно колко е трудно да се играе срещу отбор, който индивидуално покрива съперника. Така игра и Аталанта през миналия сезон. Много е трудно да играеш срещу италианци в Шампионската лига и не подценяваме този факт“, добави Слот.

„Вечерите с Фейенорд в Шампионската лига бяха специална, с Ливърпул сигурно ще бъдат още по-специални. От моите играчи, които не са играли в турнира една година, очаквам като стъпят на терена да видят какво са пропуснали. В клуб като Ливърпул трябва да си готов за това ниво. Очаквам същото и от нашите фенове“, каза още Арно Слот.