Начало Водещи Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън планират сватбата и заздравяват връзката си

Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън планират сватбата и заздравяват връзката си

2034
Ариана Гранде

Пийт Дейвидсън и Ариана Гранде заздравяват връзката си чрез провалените си връзки до момента.

Пийт чувства, че „точният момент е всичко“ с Ариана и те заздравяват връзката си заради техните общи ситуации и описа техният романс като „най-странното, яко нещо, което някога се е случвало“, съобщи „Контакт мюзик“.

Говорейки в шоуто на Хауард Стерн той сподели „точният момент е всичко и ние двамата сме в подобни ситуации едновременно. Това е най-странното, яко нещо, което някога се е случвало.“

Преди да се обвърже с Пийт излизаше с актрисата Кази Дейвид, а Ариана излизаше с рапърът Мак Милър.

Междувременно певицата е споменавала и преди, че е „много благодарна“, че е срещнала Пийт.

Когато е била попитана кога е разбрала, че той е за нея тя отговори „Така го чувствах. Знам, че е изтъркано. Хората винаги казват „Когато знаеш, знаеш“ и обикновено вие сте „О да. Както и да е. Ок.“И аз съм много благодарна. Не ще отделим време, за да планираме (сватбата). Моите приятели, аз и майка ми всички мислим и споделяме идеи. Наистина е забавно. Работя толкова много. Никога не съм прекарвала толкова много време или отделяла толкова енергия, за да планирам нещо лично, което толкова да храни сърцето и душата ми. Ще се разплача, толкова съм развълнувана. Болно е, но е забавно. Но няма да е скоро… ще е следващата година“, сподели Гранде.