Брад Пит, Анджелина Джоли

В интервю за английското списание „Hello!“ Анджелина Джоли говори за живота си като майка, заобиколена от шест деца-тийнейджъри.

Смирена и ведра, Анджелина Джоли е в повратна точка в живота си. Три години след хаотичната си раздяла с Брад Пит, с когото е разведена от няколко месеца, 44-годишната актриса и режисьор се адаптира към новия си живот като самотна майка, заобиколена от шест тийнейджъри, които растат със светкавична скорост. Най-възрастният от братята и сестрите, Мадокс (18), току-що напусна семейното гнездо, за да живее в Южна Корея и да учи биохимия в престижния университет Йонсей в Сеул. В Лос Анджелис Пакс (15), Захара (14), Шайло (13) и близнаци Нокс и Вивиен (11) са все още край нея, с изключение на времето, което прекарват с Брад Пит.

Не е моята мечта да бъда силна

В интервю, изпратено на 9 септември 2019 г. до английското списание „Hello!“, американската звезда, рекламно лице на парфюмите Guerlain, говори за семейния си живот. Тя признава, че при всяка възможност децата й я глезят. „В деня на майката децата ми ми правят закуска и ми подаряват цветя. Когато си отделям време за себе си, преоткривам тази нежност … Освен това осъзнавам, че имам повече сила и устойчивост в себе си, отколкото си мислех. Но дълбоко в себе си съм нежна и уязвима. Не мечтая да бъда силна. Искам да си позволя да бъда нежна “, отбелязва тя.

Освен това Джоли споделя, че след като всичките й деца са пораснали, сега започва нова глава в живота си. „Когато децата ви са малки, се чувствате по-скоро като„ мама “. Когато станат тийнейджъри, ние започваме да си спомняме това време от живота си, да се виждаме пораснали. Виждаме ги да ходят в пънк нощни клубове и се чудим защо не можем да се присъединим към тях. Намирам се в тази забавна фаза, в която се преоткривам“, подчертава тя.

На въпрос за ценностите, които влага в децата си, Анджелина Джоли отговори: „Доброта, към другите и към себе си. Важно е да останете смирени. Трябва да осъзнаваме свободите, които имаме, благословиите, които имаме, и да се уверим, че помагаме на другите. И винаги да помним мястото си. Всички сме хора и имаме своите грешки. Ние сме малки парченца в много по-голям свят. Докато растат, откривам, че децата ми са силни, но винаги отворени. Опитвам се да давам пример и да проявявам доброта и благодат, като майка ми, любяща и толерантна. Но когато трябва да се биете, продължете. Трябва да подготвим следващото поколение, защото толкова много неща се случват в света. Работя по програма за деца с телевизионния канал на BBC. Разчитаме на децата си, затова трябва да им дадем необходимите знания и подкрепа “, казва в заключение Анджелина Джоли.