Начало Водещи Американка иска да се омъжи за играта „Тетрис“

Американка иска да се омъжи за играта „Тетрис“

3450
тетрис

Двадесетгодишната жителка на Флорида (САЩ) Нурул Махжабин Хасан обяви, че иска да сключи брак с играта „Тетрис“, пише изданието Metro.

Хасан предпочита да си смени името си на Фрактал Тетрис Хуракан. Тя разказва, че отношенията ѝ с играта са започнали през 2016 година и оттогава тя играе по 12 часа в денонощие на различни сайтове, на смартфона и на игрова конзола. Фрактал показва предаността си към избраника си като носи огърлица с мъниста под формата на съответните фигури.

 

Преди това тя е имала близки отношения с калкулатор на име Пиер, обяснявала се е в любов към iPod, бягаща пътечка и към GPS навигацията Garmin.

Фрактал се определя като „обектосексуална“ и изданието уточнява, че тя не е единствената с такава ориентация – известни са случаи на опити за узаконяване на отношенията с осветителни тела или железопътни гари.

„Тетрис“ е компютърна игра, създадена на 6 юни 1984 г. в Москва от Алексей Пажитнов и Дмитрий Павловски – компютърни инженери от Компютърния център към Руската академия на науките.