Начало Любопитно Алф се завръща на малкия екран

Алф се завръща на малкия екран

2711
Алф

Няма как да сте забравили симпатичното извънземно от планетата Мелмак, нали? Алф отдавна е част от поп културата, поне от 1986 г., когато са излъчени първите епизоди на култовия сериал, пише Cinefish. И понеже Холивуд по начало страда от липса на оригинални идеи, „Уорнър“ са решили да заложат на печеливша карта и да поставят ново начало на „Алф“.

Алф

Общо 99 са епизодите от четирите сезона на сериала, излъчван между 1986 и 1990 по NBC. Той проследяваше премеждията на членовете на семейство Танер, приютили едно космато и цапнато в устата извънземно, което постоянно им създава всевъзможни проблеми. В сериала участват Макс Райт, Ан Шедийн, Андреа Елсън, Бенджи Грегъри и… различни котки.

Алф

В ролята на Алф влиза кукловода Пол Фуско, който е и създател на шоуто, заедно с Том Пачет. Популярността на неговия герой наистина не намалява през годините. Алф се появява в много други сериали, включително „Семейство Симпсън“, „Семейният тип“, „Теория за големия взрив“, „Mr. Robot“ и „Пазители на галактиката“.

„Уорнър“ са съвсем в начална фаза по развитието на проекта. В момента студиото издирва сценарист, който да  постави ново начало на шоуто.