Фарид ел Мелали /снимка: sportbible.com/

Алжирският национал Фарид Ел Мелали ще бъде съден за „неприлично излагане“, след като мастурбирал на публично място, научи АФП, на 23-ия си рожден ден във вторник.

Ел Мелали бил разпитан от полицията в Анже късно вечерта в понеделник, след като съседите му заявили, че са го хванали да мастурбира пред сграда, където се намирала жена. Нападателят призна пред униформените за „неприемливото си поведение“, според адвоката му Сандра-Чирак Коларик, като си мислел, че е бил сам в момента на действие.

„Той не е бил агресивно настроен към никого“, сподели адвокатът на играча.

Департаментът на прокурора сподели, че Ел Мелали е извършил провинение от подобен характер през април, но същата жертва не успяла да го идентифицира. Ел Мелали, който подписа нов договор с клуба от Лига 1 в понеделник, бе освободен, но ще бъде изправен пред съда по отношение на поява преди самопризнание.

Неговият тим, към който той се присъедини през август 2018, каза, че е взел под внимание ситуацията му и добави, че „ще изчака за окончателното решение“. През февруари, президентът на отбора от западна Франция Саид Шабан бе разпитан относно „прекомерната сексуална агресия“ след обвинения в рамките на клуба.

предишна статияФранцузите се оплакват от напълняване заради карантината
следваща статияДнес някой ще се притеснява, че е разлюбен, а друг трябва да се обясни на човека, когото харесва