Начало Свят Авиокомпания продаде на пътник несъществуващо място в самолета

Авиокомпания продаде на пътник несъществуващо място в самолета

1469
авиокомпания

Шокиран пътник разкри възмущението си в социалните медии, след като откри, че нискобюджетна авиокомпания му е продала несъществуващо място в самолета.

Сатвика Ика разказва във Facebook как полетът й на 16 септември от Палембанг (на индонезийския остров Суматра) до Джакарта (столицата на Индонезия) с местния нискотарифен превозвач Lion Air се е превърнал в пълен кошмар, пише Profit.

Тя казва, че на билета й на стойност 27 евро пише място 35F. Когато се качва на борда обаче, тя открива, че последният ред е 34, а след това е тоалетната.

Като добавка към това, жената твърди, че обслужващият персонал, към който се обърнала за помощ, бил груб и с липсващи маниери.

Тя не е единствената, търсеща несъществуващо място. В същото положение се оказва и семейство с малко дете.

Потърпевшата смята, че самолетът, който е трябвало да обслужи този полет, е заменен с по-малък модел, съобщава Daily Mail.

В крайна сметка, Ика е насочена към свободно място в средата на машината.

Към момента нейната публикация във Facebook e споделена повече от 10000 пъти, като хиляди читатели описват собствените си самолетни неволи.

От Lion Air се извиниха, посочвайки, че полетът първоначално е трябвало да бъде извършен с Boeing 737-900ER с капацитет 215 места, разпределени на 39 реда седалки.

Впоследствие обаче е използван Boeing 737-800NG със 189 места и 34 реда седалки.

предишна статияЕто с какво да храним децата през есента, за да са здрави
следваща статияДарт Вейдър става герой на виртуална трилогия